Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο. Σπούδασα στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης από όπου και αποφοίτησα το 2001. Ειδικεύθηκα στην Γενική Ιατρική στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και το 2006 πήρα τον τίτλο της ειδικότητας. Έκτοτε διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο. Το 2010 αποφοίτησα από τo Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού (Αθήνα). Το 2019 ειδικεύθηκα στον Κρανιοβελονισμό κατά Yamamoto (σύστημα YNSA).

Έχοντας συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων κλασσικής Ιατρικής και Βελονισμού αλλά και αντλώντας ικανή κλινική εμπειρία με τα χρόνια, διαπίστωσα πως η ολιστική θεώρηση του ασθενούς αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό θεραπευτικό δρόμο. Ουσιαστικά επιβεβαίωσα μέσα μου αυτό που είπε καθαρά ο μεγάλος μας Δάσκαλος ο Ιπποκράτης.

Η προσέγγιση μέσα από την κλασσική Ιατρική σε συνδυασμό με την ενεργειακή εκτίμηση πάνω στην οποία βασίζεται ο Βελονισμός, συνιστούν ισχυρό συμπληρωματικό συνδυασμό όπλων στην θεραπευτική φαρέτρα και δίνουν μεγαλύτερο εύρος και περισσότερες επιλογές. Πέραν αυτών ωστόσο, για την καλύτερη επίτευξη του θεραπευτικού αποτελέσματος είναι σημαντική η θέληση για αλλαγές και αυτοβελτίωση τόσο από την πλευρά του θεραπευόμενου όσο και από την πλευρά του θεραπευτή. Είναι θεμελιώδους αξίας η αληθινή πρόθεση να εγκαταλείψουμε αυτά που μας αρρωσταίνουν και να αγκαλιάσουμε αυτά που προάγουν την υγεία μας.

Μιχάλης Ζηδιανάκης , Γενικός Ιατρός     

Διεύθυνση: Νικολάου Κατεχάκη 26Α, Πόρος Ηράκλειο Κρήτης 

Τηλέφωνο: 2810239303   

https://www.velonismosiraklio

Κύλιση προς τα επάνω